Testissä Thinx-menkkapikkarit + alekoodi!

Niin kuin osa teistä varmaan jo tietääkin, rakastan omia Thinx-pikkareitani. Tilasin hetki sitten muutamat uudenmalliset alushousut. Halusin tehdä niistä arvostelun ja muutenkin kunnollisen esittelypostauksen Thinxeistä. 

   Tämä postaus sisältää osto-ohjeet Thinxeihin, arvostelut kaikista omistamistani malleista, yleisiä käyttö- ja hoito-ohjeita, sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

   Muista kurkata postauksen loppussa oleva alelinkki, mikäli kiinnostuit Thinxeistä! Ensimmäiset 50 ihmistä voivat saada $10 alennusta.

*Ei sisällä mainoslinkkejä. Alekoodi on henkilökohtainen, eikä liity blogiini. Kymppi sulle Thinxeihin, kymppi mulle Thinxeihin – aika hyvä diili. Voit myös kirjautua ja hankkia oman linkin muille jaettavaksi, niin saadaan hyvä kiertämään! Unelmani olisi kuitenkin joskus saada teille virallinen alelinkki. Katsotaan, jos siihen olisi myöhemmin mahdollisuus!

   Käytän myös kertakäyttöisiä siteitä varsinkin kodin ulkopuolella ja se on täysin ok! Thinxit voivat korvata kaikki kertakäyttöiset tuotteet, muttei se ole monelle realistinen tavoite. Varsinkin matkoilla jätän kaikki kestokuukautistuotteet suosiolla kotiin, sillä en halua joutua huolehtimaan niiden pesusta. Voit lukea lisää käyttämistäni tuotteista alla olevasta vanhasta postauksesta. 

Lue lisää: Ekologiset kuukautiset – 8 vaihtoehtoa

Testissä Thinx-menkkapikkarit

Valmistusmaa: Sri Lanka

Materiaali: Mallista riippuen alushousut sisältävät mm. jotain näistä: puuvillaa, elastaania, poly jerseytä, nylonia, spandexia ja polyesteriä. Tarkemmat tiedot eri malleista löydät Thinxin sivuilta!

Hintaluokka: n. 20-40 €*

*Hinta euroissa vaihtelee dollarin kurssin muuttuessa. Postauksessa esitellyt hinnat ovat postauksen kirjoitushetkellä Thinxin sivuilta otetut. 

Koot: XXS-4X

Ostopaikka: Thinxin omat sivut ja Nudge 

 

Kuinka Thinxit tilataan?:

Thinxit tulevat Yhdysvalloista. Nykyisin kaikista EU:n ulkopuolelta tulevista asioista täytyy maksaa verot ja mahdollisesti tullit, eikä 22 euron raja enää päde. Kun ensimmäisen kerran tilasin Thinxit, alittui 22 euron raja, eikä ylimääräisiä maksuja näin ollen tullut. Kun tilasin toisen kerran, ylittyi tuo raja ja odotin tullin ilmoitusta. Kun saapumisilmoitus Thinxeistä tuli, yllätyin. Minun ei siis tarvinnut tullata alushousuja. 

EDIT! Nykyään maksat tullit jo kassalla, eikä niistä tarvitse huolehtia myöhemmin. Toki tämä nostaa postikuluja, mutta on toisaalta ihanaa, ettei tarvitse jännittää, tuleeko tulleja maksettavaksi vai ei! Maksetut tullit tunnistat kassalla ”Shipping Calculator” kohdasta ”UPS International Shipping, Duties Paid”

 

Mistä tiedän, mikä koko ja malli on minulle sopiva?:

Thinxejä on todella monessa eri mallissa ja koossa. Esittelen alla mallit ja koot, joita omistan, sekä vähän lisätietoa kyseisestä mallista. 

   Thinxin sivuilla on jokaisessa mallissa arvio sen imukyvystä, mutta oman kokemukseni mukaan imukyky kannattaa arvioida vähän alakanttiin. Esimerkiksi runsaalle vuodolle olevat pikkarit ovat hyviä varsinkin yökäyttöön, vaikka olisikin ”normaali” vuoto. Mikään ei voi imeä loputtomiin. Thinxin sivuilla on myös vuototesti, jonka perusteella sinulle suositellaan hyviä alushousuja. 

   Thinx suosittelee sivullaan ottamaan pienemmän koon, jos on kahden koon välillä. Tämä siksi, että pikkareiden olisi hyvä istua tiukasti ohivuotojen välttämiseksi. Olen kuitenkin kokenut käytännössä paremmaksi ottaa korkeissa malleissa pienemmän koon ja matalissa malleissa isomman. Tästä syystä korkeat mallit ovat minulla koossa M, matalammat koossa L. 

 

Minulla on kokemusta näistä malleista: 

 

Testissä Thinx-menkkapikkarit

Hiphugger // Hipsterit // Kohtalaiselle vuodolle

Näitä en tilannut, mutta jostain syystä sain ne silti. Pikkarit olivat koossa L ja ajattelin sen olevan liian iso koko. Onni onnettomuudessa oli se, että pikkarit olivat juuri täydellisen kokoiset.

Hinta: 29,61 €

Koko: Jos olet kahden koon välillä, ota isompi.

Imukyky: 3 tamponia tai 1,5 sidettä

Oma kokemus: Nämä pikkarit ovat täydelliset etenkin niille päiville, kun menkat saattavat alkaa tai kun ne ovat juuri loppumassa. Ne toimivat myös normaalissa päiväkäytössä, kunhan muistaa vaihtaa ne kesken päivän toisiin. Näiden kanssa ei ole tullut ohivuotoja, koska olen pitänyt mielessä matalan imukyvyn. Olen todella tyytyväinen ja aion tilata tämän mallisia jatkossakin. Olen nimittäin tietoisesti vältellyt matalia malleja aiemmin. Pitsireuna on mukava yksityiskohta. Nämä tuntuvat päällä ihan tavallisilta pikkareilta ja näyttävätkin siltä. 

Testissä Thinx-menkkapikkarit

Hi-Waist // Korkea malli // Runsaalle vuodolle

Hinta: 33,09 €

Koko: Jos olet kahden koon välillä, ota pienempi.

Imukyky: 4 tamponia tai 2 sidettä

Oma kokemus: Olen todella tyytyväinen tähän malliin. Tämä oli ensimmäinen malli, jonka omistin. Nämä ovat täydelliset yökäyttöön niinä päivinä, kun vuoto ei ole todella runsasta ja nämä sopivat myös todella hyvin päiväkäyttöön. Ohivuotoja on tullut muutaman kerran, kun olen laittanut pikkarit jalkaan illalla suihkun jälkeen ja pitänyt niitä pitkälle aamuun. Virheistä oppii. Pikkarit ovat ohuet, mukavat ja tyylikkäät, vaikka saattavat näyttää mummopöksyiltä. (Toisaalta mummopöksyt ovat parhaita)

Testissä Thinx-menkkapikkarit

Super Hi-Waist // Korkea malli // Erittäin runsaalle vuodolle

Hinta: 36,58 €

Koko: Jos olet kahden koon välillä, ota pienempi.

Imukyky: 5 tamponia tai 2,5 sidettä

Oma kokemus: Ehdottomasti paras malli yökäyttöön. Näiden kanssa ei tarvitse pelätä ohivuotoja ollenkaan. Nämäkin voivat näyttää mummopöksyiltä, mutta ovat tyylikkäät ja mukavat päällä. Nämä ovat huomattavasti paksummat verrattuna muihin Thinxeihin, koska imukyky on niin mielettömän hyvä. Paksuus näkyy housujen läpi, minkä takia en näitä päivisin käytä. Ne kuitenkin toimisivat hyvin mekon, hameen tai löysempien housujen kanssa.

 

Hoito: 

Thinxien vaihto kotona: Huuhtele Thinxit käytön jälkeen kylmällä vedellä ja laita ne joko pesupussiin tai vesisankoon pesua odottamaan. Jos haluat käyttää vesisankoa, täytä se kylmällä vedellä ja kerää sinne kaikki Thinxit menkkojen varrelta. Kun sanko on täynnä, pese ne. 

Thinxien vaihto muualla kuin kotona: Kannattaa ostaa vedenkestävä kassi, johon käytetyt Thinxit voi laittaa. Halutessasi voit huuhdella ne kylmällä vedellä ennen kassiin laittamista. Kun tulet kotiin, huuhtele Thinxit kylmällä vedellä ja laita ne pesupussiin pesua odottamaan tai vastaavasti laita ne vesisankoon, jonne keräät menkkojen varrelta kaikki Thinxit. 

Pesu: Kun on aika pestä Thinxit, on siihen kaksi vaihtoehtoa. Ne voi pestä käsin haalealla vedellä tai koneessa hellällä ohjelmalla (30°C-40°C). Voit käyttää normaalia pesuainetta, mutta suosittelisin hajustamatonta! Älä käytä huuhteluainetta tai valkaisuainetta. Thinxit kuivataan ilman kuivausrumpua. Älä silitä tai keitä!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Miten Thinxejä voi käyttää?

Thinxeille on monta eri käyttötapaa:

  • Yökäytössä ihan sellaisenaan
  • Päiväkäytössä ihan sellaisenaan
  • Yökäytössä siteen tai kuukupin kanssa
  • Päiväkäytössä siteen, kuukupin tai tamponin kanssa
  • Päiväkäytössä turvallisuuden tunnetta tuomaan, kun menkat ovat alkamassa tai loppumassa
  • Rannalla tai uima-altaalla. Okei, tämä on vähän extreme, mutta pikkarit jostain syystä näyttävät vähän bikineiltä. Ne eivät kuitenkaan sovi uintikäyttöön, sillä veri lähtee vesipesulla irti ja näin ollen leviää ympäri allasta/järveä/merta tms.

Milloin tietää pikkareiden olevan ”täynnä”?

Samalla tavalla kuin tietää esimerkiksi siteen olevan täynnä. Toki pikkarit ovat mustat sisältä, eikä sitä niinkään nää, mutta tuntee kyllä. Tällöin ne ovat vähän raskaammat ja vain tuntuvat täysiltä. Käytössä oppii tunnistamaan tämän tunteen. 

Kuinka usein alushousut vaihdetaan?

Oikean vaihtovälin oppii käytössä. Korkeamman imukyvyn pikkareita voi pystyä käyttämään jopa koko päivän. Itse yleensä vaihdan pikkarit kerran tai pari päivässä, mutta tämä on täysin sidonnainen omaan vuotoon. 

Tuntuvatko Thinxit märiltä?

Ei! Pikkarit imevät veren ja pysyvät kuivina. 

Kauanko Thinxit kestävät käyttöä?

Olen huomannut, että kestositeet alkavat näyttää nuhjuisilta jo noin vuoden päästä ostohetkestä, mutta Thinxeissäni ei ole oikeastaan mitään käytön jälkiä muutamaa roikkuvaa langanpätkää lukuunottamatta. Uskon, että ne kestävät käytössä vuosia!

Haiseeko Thinxit?

Kuten muissakin suojissa, myös Thinxejä käyttäessä on tärkeää muistaa hyvä hygienia. Kun ne vaihtaa tarpeeksi usein päivän aikana vuotoon nähden ja pesee kunnolla, ei Thinxejen kuulu haista mitenkään erikoisen vahvalta. Alushousut sisältävät myös turvallista hopeaa hajuja kontrolloimaan. Sivuilla suositellaan etikassa liottamista, mikäli Thinxeissä on kuitenkin jokin haju pesun jälkeen. 

Kenelle Thinxit sopivat?

Thinxit sopivat kaikenikäisille. Heillä on erikseen nuorille suunnattuja malleja ja lisäksi heiltä löytyy myös virtsankarkailuun sopivia pikkareita. Thinxit sopivat myös synnyttäneelle, mutta kannattaa tarkistaa lääkäriltä kuinka pian synnytyksen jälkeen niitä voi käyttää. 

Monetko kannattaa omistaa?

Omistan tällä hetkellä viidet Thinxit, mutta suunnittelen ostavani ehkä vielä noin viidet lisää. Kannattaa miettiä omaa pyykkirutiiniaan ja sitä, kuinka vahva vuoto on. Jos haluaa pestä pyykkiä vain kerran viikossa menkkojen aikana, tarvitsee yökäyttöön jokaiselle päivälle yhdet ja lisäksi päiväkäyttöön muutamat per päivä. 

 

Alelinkki 

Jos kiinnostuit Thinxeistä ja haluat tehdä tilauksen, voit halutessasi tilata tämän linkin kautta saadaksesi $10 alennusta ♥︎ 

saatat pitää myös näistä postauksista

Vieritä ylös